Κεντρική Elite League Παναγιωταράς: “Η νίκη θα χάσει την αξία της αν…”

Παναγιωταράς: “Η νίκη θα χάσει την αξία της αν…”

papagiotaras

Ύστερα από το διπλό στην έδρα του Αμύντα, ο Δούκας υποδέχεται το Ψυχικό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της και να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί επιτυχία της, με τον Σπύρο Παναγιωταρά να μιλά στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι με το σύνολο του Γιάννη Ρεμεντέλα.

“Προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με την οποία αποδείξαμε οτι έχουμε πραγματικές δυνατότητες ως ομάδα τη φετινή σεζόν. Όμως, αυτή η νίκη θα χάσει την αξία της εάν δεν προστατέψουμε την έδρα μας. Το Σάββατο, παίζουμε κόντρα στο Ψυχικό, μια ομάδα με αξιοσέβαστη παρουσία στην Α2 τα τελευταία χρόνια, με την οποία θεωρητικά έχουμε κοινούς στόχους.

Το κενό λόγω του κυπέλλου Ελλάδος μας προσέφερε λίγο επιπλέον χρόνο ώστε να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θεωρώ πως θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί από το πάθος και την συγκέντρωση,στοιχεία τα οποία εάν έχουμε, θα μας δώσουν την δυνατότητα να καθορίσουμε εμείς την έκβαση του αγώνα”, δήλωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…