Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όταν παίρνω τις ευκαιρίες κάνω το καλύτερο”

“Όταν παίρνω τις ευκαιρίες κάνω το καλύτερο”

mclean 1

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού και με το καλάθι και φάουλ στην τελευταία επίθεση χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην σημασία του “διπλού” των Πειραιωτών, ενώ σχολίασε την απόδοση του και των συμπαικτών του, ενώ πρόσθεσε πως ενόψει Βαλένθια πρέπει να εμφανιστούν πιο έτοιμοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ των “ερυθρόλευκων”:

Για τον αγώνα: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι από όλους μας. Ερχόμενοι εδώ, ξέραμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολο. Όλοι έπαιξαν καλά και οι συμπαίκτες μου με τροφοδοτούσαν με τον σωστό τρόπο”.

Για την απόδοσή του: “Ήταν απλώς μία από αυτές τις μέρες που, όταν η ευκαιρία έρχεται, κάνω το καλύτερο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πήρα 14 προσπάθειες, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά. Το σημαντικό όμως είναι ότι παίξαμε καλά ως ομάδα”.

Για τα όσα του είπαν οι πρώην συμπαίκτες του: “Είναι δύσκολο για αυτούς να με συγχαρούν, όταν χάνουν με αυτόν τον τρόπο. Στο τέλος του αγώνα, δεν μπορείς να χαμογελάς. Νιώθω όμορφα όμως για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εδώ”.

Για την ανατροπή της Αρμανι: “Αυτή η ομάδα είναι μαχητική. Μας το είχε τονίσει και ο κόουτς. Έχει κάνει ξανά ανατροπές και απέδειξαν πως είναι καλοί. Πάντως, ήταν σημαντική και η άμυνα που έπαιξε ο Παπανικολάου πάνω στον Τζέρελς, στο τελευταίο σουτ”.

Για την αναμέτρηση με την Βαλένθια που ακολουθεί: “Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε, ιδιαίτερα στην άμυνα για να εμφανιστούμε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …