Κεντρική NBA Οριστικά εκτός της φετινής σεζόν ο Χέιγουορντ
NBA

Οριστικά εκτός της φετινής σεζόν ο Χέιγουορντ

gordon hayward celtics

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο στο Facebook, ο Γκόρντον Χέιγουορντ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τη φετινή σεζόν.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός που υπέστη ο σταρ των Σέλτικς στην πρεμιέρα εναντίον του Κλίβελαντ θα τον κρατήσει για πολύ καιρό στα “πιτς”, με τον ίδιο να κάνει εκτενή αναφορά στα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.

“Αρχικά, ήταν τρομερά εξαντλητικό να κάθομαι και να βλέπω την ομάδα. Ήμουν εκνευρισμένος, καθώς δεν μπορούσα να τους βοηθήσω. Δεν είμαι καν μαζί τους. Ψυχολογικά, είναι πολύ δύσκολο γιατί κάθομαι και σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να είμαι στο παρκέ μαζί με την ομάδα αυτή τη χρονιά”, ήταν ορισμένα από τα γραφόμενα του 27χρονου φόργουορντ.

Ακόμη, ο Χέιγουορντ τόνισε ότι δεν ένιωσε πόνο στα πρώτα δευτερόλεπτα του τραυματισμού, αναφέρθηκε στις αρχικές σκέψεις που έκανε μετά το χτύπημα ενώ μίλησε και για την ιδιαίτερη στιγμή που τον επισκέφθηκε ο πρώην συμπαίκτης του, Αϊζέια Τόμας στο ιατρείο του γηπέδου.

Ο Χέιγουορντ, φυσικά, ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη, ιδιαίτερα τον Κόμπι Μπράιαντ ενώ είπε ότι μέχρι κι ο Μπαράκ Ομπάμα του έστειλε μήνυμα συμπαράστασης!

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Χέιγουορντ εδώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…