Κεντρική Β' Εθνική “Οκτώ ματς τώρα όλα τα λάθη είναι πάνω μου”

“Οκτώ ματς τώρα όλα τα λάθη είναι πάνω μου”

kakiouzis

Οι Ίκαροι Σερρών συνεχίζουν την πολύ καλή φετινή τους πορεία και μετά την νίκη με 59-54 επί του Στρατωνίου, παραμένουν στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α2.

Ο Γιάννης Κακιούζης δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έμεινε στους 6 πόντους, όμως θέλησε να κάνει κρητική στην απόδοσή του και των συμπαικτών του, ενώ σχολίασε και τις αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά:

“Δεν γράφω συχνά, αλλά θέλω να πω 2-3 πράγματα. Τα δύο αφορούν το ματς. Σήμερα ήταν από εκείνες τις βραδιές που σου πάει τίποτα καλά. Δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στο ματς, δεν είχα ενέργεια στην επίθεση κλπ. Είσαι λες και παίζεις πρώτη φορά. Νομίζω όλοι το έχουν περάσει. Έχω ένα τέτοιο ματς κάθε χρόνο και ευτυχώς δεν συνοδεύτηκε με ήττα. Το δεύτερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάλυψαν την κακή μου ημέρα(γιατί ξέρω τι ζητάει η ομάδα από εμένα) και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια μία καλή και έμπειρη ομάδα.

Υ.Γ Στα παιδιά που σφυρίζουν στα ματς, καταλαβαίνω πως είστε άνθρωποι και κάνετε λάθη, αλλά 8 ματς τώρα όλα τα λάθη είναι πάνω μου, νομίζω…

Υ.Γ(1) Όταν σε τσεκάρουν με τα χέρια μισό μέτρο μακριά από το σκριν είναι φάουλ. Όταν πας να σκρινάρεις και σε τσεκάρουν με αγκώνες και όχι με σώμα, νομίζω λέγεται φάουλ και όχι τσεκάρισμα. Και όταν σουτάρεις και σου χτυπούν το χέρι που σουτάρεις πάλι φάουλ είναι νομίζω και όχι “πάει το χέρι σου στο δικό του”. Δεν λέω να τα δώσετε όλα βέβαια, δεν έχω τέτοια απαίτηση αλλά 1/5 καλό είναι να το δίνουμε. Όποια αντιμετώπιση έχουν κάποιοι παίκτες καλοί και μεγάλοι σε άλλες ομάδες ας την έχω στον 1/10 και εγώ. Το έχω κερδίσει τόσα χρόνια και εγώ… 39″!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…