Κεντρική NBA Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν σταματά ποτέ! (vid)
NBA

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν σταματά ποτέ! (vid)

james harden rockets 3

Τα θαυμαστά επιτεύγματα του Τζέιμς Χάρντεν αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τον “Beard” να παίρνει ήδη μεγάλη απόσταση από τους συναδέλφους του για το βραβείο του MVP. Οι Μπρούκλιν Νετς δεν θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στη “μαγεία” του, με τον απόλυτο ενορχηστρωτή των “ρουκετών” να τους οδηγεί σε ακόμη μια άνετη νίκη (117-103).

Με 37 πόντους (8/13 τρίποντα, 5/7 δίποντα), 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο “Beard” δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το παιχνίδι του και να προοδεύσει στους τομείς που θεωρείται κορυφαίος.

https://twitter.com/ESPNNBA/status/935348409531289600

Η 1η περίοδος αποτέλεσε προσωπική του υπόθεση, με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 7/7 σουτ (5/5 τρίποντα), αριθμοί που σημειώνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στα πρώτα 12 λεπτά! Τα “φονικά” του step-back δεν είχαν αντίπαλο, με τον Χάρντεν να γνωρίζει ακριβώς πότε πρέπει να πατήσει “φρένο” και να δημιουργήσει απόσταση από τον αμυνόμενο.

Για ανεξήγητο λόγο, οι Νετς πήγαιναν από κάτω σε κάποια σκριν, δίνοντάς του χώρο ενώ, τα στατικά και “ψυχρά” του τρίποντα στο πρόσωπο των αντιπάλων δεν έλειψαν από το “μενού”. Εννοείται, φυσικά, ότι “σάρωσε” μέσω των κεντρικών και πλάγιων πικ-εν-ρολ, με κάθετα drives αλλά και πάσες σε περιφερειακούς και ψηλούς και τέλος, αξίζει να γίνει αναφορά στο απίθανο πρώτο του βήμα.

Τα highlights του Χάρντεν

Η αριθμολαγνεία, όμως, δεν σταματά ποτέ. Ειδικότερα, ο μουσάτος σούπερ-σταρ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Ρόκετς με +20 πόντους και στα 20 πρώτα ματς ενώ είναι ο μόνος παίκτης του NBA τα τελευταία 32 χρόνια με πολλαπλά παιχνίδια, στα οποία έχει +8 τρίποντα και +10 ριμπάουντ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…