Κεντρική NBA Ο τρομερός Ντράγκιτς κι ο σταθερός Τζέιμς (vid)
NBA

Ο τρομερός Ντράγκιτς κι ο σταθερός Τζέιμς (vid)

goran dragic mike james

Οι Μαϊάμι Χιτ επιβλήθηκαν με 125-116 των Φοίνιξ Σανς, διατηρώντας σταθερό προβάδισμα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχοντας 7 εκ των 8 παικτών που αγωνίστηκαν με διψήφιο πόντων. Κορυφαίος όλων, όμως, ήταν φυσικά ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Ειδικότερα, ο Σλοβένος γκαρντ σταμάτησε στους 29 πόντους με 9/19 σουτ και 10/10 βολές ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, κάνοντας μονάχα 1 λάθος. Όπως τόνισε κι ο ίδιος μετά το ματς, το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το γήπεδο του Φοίνιξ, ελέω της θητείας του στους “ήλιους”, τον βοήθησε, ώστε να είναι εύστοχος.

Πέραν του Ντράγκιτς, ο Χασάν Γουάιτσαϊντ κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 τάπες ενώ ο Ντίον Γουέιτερς σημείωσε 16, μία μέρα μετά τη γέννηση της κόρης του. Τέλος, οι Γουέιν Έλινγκτον και Τζέιμς Τζόνσον σκόραραν από 15 πόντους έκαστος.

Από την άλλη, ο Ντέβιν Μπούκερ σταμάτησε στους 30 πόντους με 9/23 σουτ, έχοντας το ελεύθερο να σουτάρει όποτε το επιθυμεί. Αυτός που ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ήταν ο Μάικ Τζέιμς, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να δείχνει ότι του ταιριάζει “γάντι” το γρήγορο στυλ των Σανς αλλά και οι μεγάλοι χώροι του NBA.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς είχε 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής, με 6/11 σουτ, 4/4 βολές και 0 λάθη!  Με “όπλο” την επιθετικότητά του στο πικ-εν-ρολ, τα δυνατά του πατήματα από μακριά αλλά και τα περίτεχνα τελειώματα κοντά στο καλάθι, ο Τζέιμς διατήρησε σε υψηλά επίπεδα τους μέσους όρους του, εξακολουθώντας να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων φετινών ρούκι!

Τα highlights του Τζέιμς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…