Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο τραυματισμός, το ταξίδι και το Ρέθυμνο

Ο τραυματισμός, το ταξίδι και το Ρέθυμνο

171229

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, αλλά και το πολύωρο ταξίδι του Δικέφαλο του Βορρά με προορισμό την Κλαϊπέντα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
“Γεια σας και πάλι,

Είναι πολύ ενοχλητικό για έναν αθλητή να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του λόγω τραυματισμού. Μου είναι πάντα δύσκολο να μην μπορώ δίνω την ενέργεια μου και να συμμετέχω στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια. Ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω το Σάββατο και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους μας στο παιχνίδι με τον Άρη μας έκανε να έχουμε μεγάλο πάθος για τη νίκη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμασταν τη νίκη και αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Είναι ακόμα νωρίς μέσα στην χρονιά, καθώς είμαστε στο πρώτο μισό της σεζόν και θεωρώ ότι μία ακόμα νίκη αυτή την εβδομάδα θα μας βάλει στη σωστή κατεύθυνση.

Τα ταξίδι μας για την Κλαϊπέδα ήταν μία πολύ διαφορετική εμπειρία. Διανύω την όγδοη επαγγελματική σεζόν μου και δεν μου έχει τύχει ξανά να αλλάξω τέσσερα αεροπλάνα και να χρειαστεί να πάρω και λεωφορείο για να φτάσω στον προορισμό μου! Ήταν μια καινούρια κατάσταση για όλους μας.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να της δώσω την σταθερότητα που μπορώ. Πιστεύω στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…