Κεντρική Basket League Άρης Ο Κολοβέτσιος, η παρουσία στο Παλέ και η… κρίσιμη εβδομάδα

Ο Κολοβέτσιος, η παρουσία στο Παλέ και η… κρίσιμη εβδομάδα

kolovetsios aris pale

Ο Ηλίας Κολοβέτσιος είχε ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Άρη στο ματς με τον Γ.Σ.Λ. Φάρο. Βρέθηκε στο Παλέ και είδε το παιχνίδι των “κιτρίνων”, επίσης… φωτογράφισε τα λάβαρα και την φανέλα του Νίκου Γκάλη που είναι στην οροφή του γηπέδου ενώ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Είμαστε όλοι ΑΡΗΣ. Αντε μωρή αρρώστια…”.

Ο εκπρόσωπος των Τούρκων οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν χορηγικά στην ΚΑΕ Άρης, είχε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες πως την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει ραντεβού όλων των πλευρών σχετικά με το ζήτημα της χορηγίας, υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς του πως το θέμα κυλά ομαλά (και θα τελειώσει) αλλά το ζητούμενο είναι να “πέσουν” οι σχετικές υπογραφές.

Η φωτογραφία που “ανέβασε” ο Κολοβέτσιος

pale lavara

Όπως και να έχει, “έρχεται” μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα για τον Άρη και… επιβάλλεται να βρεθεί λύση καθώς εδώ και μήνες ο σύλλογος ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα έχοντας το “αγκάθι” των προσφυγών που έχουν γίνει και για τις οποίες άμεσα πρέπει να υπάρξει διευθέτηση του θέματος (ελλοχεύει ο κινδυνος της απαγόρευσης των μεταγραφών). Υπάρχει, επίσης και το θέμα του ρόστερ και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι… Έχουμε αναφέρει πως από την πιάτσα των μάνατζερ προκύπτει πως η ομάδα του Άρη αναζητά έναν παίκτη στο “1”, ένα πιθανό τέλος της συνεργασίας με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αποτελέσει μάλλον… διευκόλυνση στο θέμα της αναζήτησης ενός “κοντού” αφού η ΚΑΕ θα “γλιτώσει” χρήματα από το συμβόλαιο του Αμερικανού (αντικειμενικά δεν έχει προσφέρει στην ομάδα) και θα μπορεί να τα αξιοποιήσει σε κάποιον άλλο καλαθοσφαιριστή.

Κι αν χρειαστεί να γίνει και κάποια άλλη “διορθωτική” κίνηση στο ρόστερ και αυτό να προϋποθέτει αποχώρηση παίκτη, αυτός προφανώς μπορεί να είναι μόνο ο Κουάμε Βον. Ο Γκάρι Μπελ έχει δείξει πως μπορεί να δώσει λύσεις και ανεβάζει στροφές, ο Κιθ Μπένσον αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα (έχει βέβαια τα… θέματά του με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του), τον Κάιλ Γουίβερ ο Γιαννάκης σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει δείξει πως τον εκτιμά ιδιαίτερα (o Γουίβερ δεν έχει σταθερότητα αλλά ο “Δράκος” στέκεται σε άλλους τομείς και το Σάββατο έλεγε πως…  “στο προηγούμενο παιχνίδι o Γουίβερ μπήκε στο τέλος. Και στις οχτώ κατοχές, οι αποφάσεις του ήταν οι καλύτερες”) ενώ για τον Ντεμέτρις Μοράντ πλέον δεν υπάρχει εκείνη η πρόταση από την Α2 Ιταλίας, μια πρόταση που υπήρξε όταν συζητήθηκε το θέμα της αποχώρησης-δανεισμού του και είχαμε αναφέρει πως ο Άρης είπε “όχι” (ο Αμερικανός έχει κάποια αγωνιστικά στοιχεία που στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να τα “δουλέψουν” κι άλλο). Ο Βον στο μυαλό του έχει έναν πιο δραστήριο αγωνιστικό ρόλο, δεν δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και γι’ αυτό οι “κίτρινοι” “κοιτούν” εδώ και καιρό παίκτη που να καλύψει αυτό το κενό (δημιουργικά) που υπάρχει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…