Κεντρική NBA Ντουάιτ Χάουαρντ από τα παλιά! (vid)
NBA

Ντουάιτ Χάουαρντ από τα παλιά! (vid)

dwight howard hornets

Τον παλιό, κυριαρχικό εαυτό του θυμήθηκε ο Ντουάιτ Χάουαρντ, με τον σέντερ των Χόρνετς να οδηγεί τη Σάρλοτ στη νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 118-102. Ο “Superman” είχε τον απόλυτο έλεγχο στις δύο ρακέτες, εντυπωσιάζοντας με την αποδοτικότητα και στη συμβολή του στην ομαδική άμυνα, νικώντας κατά κράτος στο προσωπικό match-up τον Καρλ-Άντονι Τάουνς.

Πιο αναλυτικά, ο Χάουαρντ είχε 25 πόντους, 20 ριμπάουντ και 4 τάπες σε 30 λεπτά συμμετοχής με 8/10 σουτ. Το πραγματικά αξιοσημείωτο, όμως, είναι ότι είχε 9/14 βολές, δίνοντας πειστική απάντηση στους παίκτες της Μινεσότα, οι οποίοι τον έστελναν επίτηδες στις βολές στην τελευταία περίοδο.

Λαμβάνοντας “βαθιές” θέσεις μέσα στο ζωγραφιστό, ο Χάουαρντ σκόραρε με συνέπεια, κυριαρχώντας στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, παρά το γεγονός ότι δεν είναι τόσο αθλητικός, όσο στις μέρες της δόξας του. Με δυναμικές κινήσεις στο ποστ εκτόπιζε τους αντιπάλους ενώ, η άμυνά του ήταν άρτια, τόσο στο πικ-εν-ρολ, όσο και στις βοήθειες, “σκεπάζοντας” το καλάθι.

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, ο Φρανκ Καμίνσκι έκανε τεράστιο step-up με 24 πόντους και 4/5 τρίποντα ενώ ο Νικολά Μπατούμ σκόραρε 17, με τον Κέμπα Γουόκερ να προσθέτει 14.

Τα highlights του Χάουαρντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…