Κεντρική NBA Νέο τριπλ-νταμπλ από τον Λόνζο Μπολ! (vid)
NBA

Νέο τριπλ-νταμπλ από τον Λόνζο Μπολ! (vid)

lonzo ball lakers 2

Πολύς κόσμος τον έχει αμφισβητήσει, αποκαλώντας τον “bust“. Ο ίδιος φαίνεται ώρες-ώρες σαν να αγωνίζεται με ένα “σύννεφο” προβληματισμού να βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του. Ο Λόνζο Μπολ, όμως, κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια του στο χθεσινό ματς των Λος Άντζελες Λέικερς εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς, σημειώνοντας τριπλ-νταμπλ!

Ειδικότερα, ο Μπολ είχε 11 πόντους, 16 ριμπάουντ (!) και 11 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής, συμβάλλοντας στη νίκη των Λέικερς με 127-109. Μπορεί τα ποσοστά ευστοχίας του να μην ήταν τα ιδανικά (5/13 σουτ), αντιμετωπίζοντας τεράστιο πρόβλημα στην αποδοτικότητα και την ευστοχία αλλά η πολύπλευρη συνεισφορά του αποδείχθηκε ιδιαιτέρα πολύτιμη.

Ο Μπολ έδειξε ότι έχει τρομερή ικανότητα στην ανίχνευση των ελεύθερων σουτέρ, διαβλέποντας το παραμικρό ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα. Ήταν ο άμεσος υπεύθυνος του γρήγορου ρυθμού των Λέικερς, προωθώντας με ταχύ τρόπο την μπάλα στην άλλη μεριά του γηπέδου, κάτι που έγινε πολύ επιτυχημένα, βάσει του αριθμού των ριμπάουντ που “γράπωσε”.

Επίσης, ο Μπολ είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές στην άμυνα, ακολουθώντας και σταματώντας με επιτυχία τον αντίπαλο πλέι-μέικερ ενώ τελείωσε με επιτυχία αρκετές φάσεις.

Παρότι έχει αγωνιστεί μονάχα σε 17 ματς, ο Μπολ έχει ήδη 2 τριπλ-νταμπλ στο ενεργητικό του, με μόλις 5 παίκτες στην ιστορία του NBA να φθάνουν σε αυτόν τον αριθμό σε ταχύτερο χρονικό διάστημα!

Τα highlights του Μπολ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…