Κεντρική NBA Νέο ρεκόρ καριέρας για τον Μάικ Τζέιμς! (vid)

Νέο ρεκόρ καριέρας για τον Μάικ Τζέιμς! (vid)

mike james

Ο Μάικ Τζέιμς αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι ο τρόπος παιχνιδιού και τα πλεονεκτήματά του μπορούν να αναδειχθούν στον μέγιστο βαθμό κατά τη θητεία του στον κόσμο του NBA. Το ταχύτατο στυλ των Φοίνιξ Σανς, σε συνδυασμό με τη μέτρια ποιότητά τους και την ένδεια στη θέση του πόιντ-γκαρντ έχουν συμβάλλει, ώστε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού να φθάσει στο peak των δυνατοτήτων του.

Στο χθεσινό ματς εναντίον των Τίμπεργουλβς, ο Τζέιμς πέτυχε νέο ρεκόρ καριέρας, καθώς φιλοδώρησε το αντίπαλο καλάθι με 26 πόντους, έχοντας 7/15 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 3/4 βολές ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Ο Τζέιμς ήρθε από τον πάγκο κι έκατσε στο “τιμόνι” του κουμανταδόρου των Σανς την περισσότερη χρονική διάρκεια του ματς. Εφαρμόζοντας την ικανότητα να φτιάξει το δικό του σουτ, ο Τζέιμς εκτελούσε συχνά μετά από ντρίμπλα ενώ έτρεξε πολλά πικ-εν-ρολ, με σκοπό την εύρεση ενός καλού σουτ για τον ίδιο ή τους συμπαίκτες του.

Επίσης, στην πλειοψηφία των διεισδύσεών του προς το καλάθι, ο Τζέιμς τελείωνε τη φάση με ανάποδο λέι-απ, πηγαίνοντας στην αντίθετη πλευρά, προκειμένου να αποφύγει την τάπα. Τέλος, όσον αφορά τον τομέα της δημιουργίας, αρεσκόταν στο να βρίσκει με πάσα τους αμαρκάριστους σουτέρ στα φτερά και τις γωνίες αλλά και τον ψηλό στο πικ-εν-ποπ (συνήθως τον Ντράγκαν Μπέντερ).

Τα highlights του Τζέιμς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…