Κεντρική Διεθνή Νέες αιχμές από Δέδα

Νέες αιχμές από Δέδα

dedas

Ο Στέφανος Δέδας ήταν εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Γκαζιάντεπ με την Βέντσπιλς. Η τουρκική ομάδα υπέστη την τρίτη σερί ήττα της στο Champions League, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι κάποιοι παίκτες δεν ταιριάζουν στο πλάνο της ομάδας.

“Η εικόνα μας δεν είναι αποδεκτή. Πάντα “πάλευα” στο μπάσκετ μέχρι το τελευταίο λεπτό και πάντα σκεφτόμουν θετικά, αλλά δεν κάναμε τίποτα από τα δύο. Μέχρι σήμερα είμαι στην Γκαζιάντεπ για 70-80 ματς. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας, κανείς δεν πιστεύει ότι θα καταφέρουμε κάτι με την Τραμπζόν. Αλλά θα προσπαθήσω να κάνω αλλαγές. Θα προσπαθήσω να έχουμε μια διαφορετική εικόνα το Σαββατοκύριακο”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

Είμαι “μαχητής”, είμαι “πολεμιστής”. Είχαμε παρόμοια εικόνα πριν από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να κάνουμε ξανά καλή δουλειά. Επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει και ο “εύκολος δρόμος”, αλλά αυτός δεν αποτελεί την λύση. Θα προσπαθήσω να σιγουρευτώ πως η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο. Νομίζω πως κάποιοι παίκτες δεν ταιριάζουν στο πλάνο μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…