Κεντρική Διεθνή Νέα “σφαλιάρα” για Μπαρτζώκα

Νέα “σφαλιάρα” για Μπαρτζώκα

bartzokas 1

Η Χίμκι γνώρισε την τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια από την Ζενίτ  με 76-66  παρά τους 34 πόντους του Αλεξέι Σβεντ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά την φετινή χρονιά έχοντας 4-0 στη VTB League και 4-1 στην EuroLeague όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη του καλού ξεκινήματος.Συγκεκριμένα, η Χίμκι έχει χάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα τέσσερα από τα συνολικά πέντε ματς που έχει δώσει και στις δύο διοργανώσεις(πρωτάθλημα και ευρωλίγκα)με την τελευταία να έρχεται από την Ζενίτ του Καράσεβ.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ήταν ανώτερη για τρία δεκάλεπτα και πήρε δίκαια την νίκη εκτός έδρας με 76-66 απέναντι στην Χίμκι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της VTB League,υποχρεώνοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα την Έλληνα κόουτς στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα μέσα στο σπίτι της.Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κούριτς, Βορόνοβ και Καράσεβ χάρις στους οποίους η Ζενίτ απέκτησε μία σημαντική διαφορά.

Από την άλλη πλευρά η Χίμκι τα περίμενε όλα από τον Σβεντ, με τον Ρώσο να έχει πετύχει τους 11 από τους 14  πρώτους πόντους της ομάδας του στην τελευταία περίοδο με τους οποίους πλησίασε  στο σκορ αλλά δεν ήταν ικανοί να αποτρέψουν την ήττα,καθώς η Ζενίτ απάντησε με επιμέρους 4-10 και τελικά πήρε την νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 32-41, 48-60, 66-76

Χίμκι (Μπαρτζώκας): Σβεντ 34 (11/23σ.), Αντερσον 8, Τζένκινς 2, Τόμας 7 (9ρ.), Μόνια 6, Βιάλτσεβ, Ζάιτσεβ, Μάρκοβιτς 7, Σοκόλοβ, Ζούμπκοβ 2.

Ζενίτ (Καράσεβ): Ρέινολντς 5 (5ασ.), Καράσεβ 12 (6ρ., 6ασ.), Σιμόνοβιτς 7, Γκόρντον 10 (8ρ.), Βορόνοβ 9, Λαζάρεβ 2, Λαπροβίτολα 4, Βίχροβ, Χάρπερ, Κούριτς 17, Βαλίεβ 10.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…