Κεντρική NBA Ναρκωτικά κι όπλα στο αμάξι του Πέκοβιτς!
NBA

Ναρκωτικά κι όπλα στο αμάξι του Πέκοβιτς!

nikola pekovic

Η ζωή του Νίκολα Πέκοβιτς μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση φαίνεται πως περιλαμβάνει στοιχεία από… ταινία δράσης! Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, οι σερβικές Αρχές βρήκαν ναρκωτικά κι όπλα μέσα σε ένα Audi A4, το οποίο ανήκει στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα!

Οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, ονόματι Ραντόικο Τομάσεβιτς και Ιβάν Γκολότσεβατς έχουν συλληφθεί στο Βελιγράδι κι έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ειδικότερα, βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στην κατοχή του Γκολότσεβατς ενώ, δύο όπλα, καθώς και πυρομαχικά εντοπίστηκαν εντός του οχήματος.

Έπειτα από έρευνα, η αστυνομία απεφάνθη ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον Πέκοβιτς αλλά κι ότι ο Τομάσεβιτς έχει προσληφθεί από τον πρώην ΝΒΑερ με την ιδιότητα της προσωπικής φρούρησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πέκοβιτς ήταν ένας εκ των κορυφαίων σέντερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ κατά τη θητεία του σε Παρτιζάν και Παναθηναϊκό ενώ είχε μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα στο NBA με 12.6 πόντους και 6.7 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 271 ματς με τη Μινεσότα. Οι απανωτοί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να αποσυρθεί σε ηλικία 30 ετών ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Παρτιζάν από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2017.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…