Κεντρική NBA “Να μη μιλάμε ούτε για τον Τραμπ, ούτε για τον ΛαΒάρ Μπολ”
NBA

“Να μη μιλάμε ούτε για τον Τραμπ, ούτε για τον ΛαΒάρ Μπολ”

donald trump lavar ball

Για πολλοστή φορά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ παρεισφρέει στον κόσμο του αμερικανικού αθλητισμού.  Με δική του παρέμβαση, οι 3 παίκτες του κολεγίου του UCLA που κατηγορήθηκαν για κλοπή καταστήματος στην Κίνα αφέθηκαν ελεύθεροι από τις τοπικές Αρχές, με έναν εκ των παικτών να είναι ο ΛιΆντζελο Μπολ, μέλος της πιο πολυσυζητημένης μπασκετικής οικογένειας του πλανήτη.

Ο “τρελοπατέρας” του ΛιΆντζελο, Λαβάρ Μπολ υποβάθμισε τον ρόλο του Τραμπ στην απελευθέρωση του γιου του, κάτι που έκανε έξαλλο τον πλανητάρχη, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, στο Twitter: “Θα έπρεπε να τους αφήσω στη φυλακή!“.

Ουδείς, φυσικά, έχει όρεξη να δίνει βάση στη διαμάχη δύο εξαιρετικά γραφικών φιγούρων, με τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ να απευθύνεται στα ΜΜΕ, προτείνοντας μια αρκετά αποτελεσματική λύση.

“Πρόκειται για δύο ανθρώπους που αναζητούν προσοχή κι αμφότεροι την αποκτούν, οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χαρούμενοι. Ξέρετε τι θα βοηθούσε; Αν σταματούσατε να τους καλύπτετε. Μπορείτε; Θα μπορούσατε να σταματήσετε να καλύπτετε τον ΛαΒάρ, αν και δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο για τον Τραμπ. Αυτό δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα”, τόνισε ο Κερ πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα των Γουόριορς εναντίον των Νετς.

Τέλος, το συμπέρασμα του Κερ ήταν το εξής: “Θα ήταν ωραίο για όλους μας αν αυτοί οι δύο ήταν ήσυχοι. Δεν θα ήταν υπέροχο αυτό;”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…