Κεντρική NBA Μυστήριο με την υπόθεση του Ρόουζ
NBA

Μυστήριο με την υπόθεση του Ρόουζ

derrick rose cavs

Η χιλιοταλαιπωρημένη ψυχή του Ντέρικ Ρόουζ έχει δεχθεί άπειρα χτυπήματα τα τελευταία 5 χρόνια, με τον 29χρονο σταρ να μην μπορεί να βρει την υγεία του και να συνεισφέρει με συνέπεια στην εκάστοτε ομάδα του. O “D-Rose” βρίσκεται στα “πιτς” από τις 20 Οκτωβρίου εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, με το ESPN να αναφέρει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει στην άκρη το μπάσκετ!

Ειδικότερα, ο Ρόουζ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τους συνεχείς τραυματισμούς, έχοντας χάσει τα 11 από τα 18 φετινά ματς, κάτι που τον έχει κάνει να αναρωτιέται αν έχει την επιθυμία να συνεχίσει να παίζει. Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης δεν βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Κλίβελαντ, με το συναίσθημα της αβεβαιότητας να “σκεπάζει” τους Καβς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόουζ έχει αγωνιστεί μονάχα στα 237 από τα 412 ματς της κανονικής περιόδου από τη σεζόν 2011-12 κι έπειτα, με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του 2012 εναντίον των Σίξερς να στέκεται ως η αρχή του κακού.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, ο παίκτης δεν έχει καμία επαφή με πολλούς ανθρώπους του Κλίβελαντ, οι οποίοι βρίσκονται κοντά του.

Ο οργανισμός των Καβς βρίσκεται, βέβαια, στο πλευρό του, με τον κόουτς των Καβαλίερς, Τάιρον Λου να τονίζει ότι άπαντες τον στηρίζουν και του εύχονται τα καλύτερα, κάτι που ανέφερε κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις του.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…