Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μου έχουν λείψει τα καλοκαίρια με την Εθνική”

“Μου έχουν λείψει τα καλοκαίρια με την Εθνική”

vasilopoulos gianopoulos mitoglou

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος βρίσκεται για δεύτερη φορά στην Εθνική Ελλάδος και φαίνεται πως αυτή είναι μία μεγάλη τιμή για τον ίδιο, που ανέφερε πως του έλειψε η επίσημη αγαπημένη, ενώ πρόσθεσε πως δικαιώθηκαν οι θυσίες και ο κόπος του τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Άρη:

Αρχικά ανέφερε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα και δικαίωση. Βλέπω πως όλες οι θυσίες και ο κόπος τελικά άξιζαν! Και χαίρομαι που κάποια άτομα το εκτίμησαν και είμαι εδώ σήμερα”.

Για το πόσο του έλειψε η Εθνική: “Αυτό που έλεγα πάντα είναι πως αυτό που μου έλειπε ήταν αυτά τα καλοκαίρια με την Εθνική Ομάδα. Μου έλειπε να παίξω σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε μια δοργάνωση. Να παίζω το καλοκαίρι… Το να φοράω το εθνόσημο είναι για μένα πάνω απ’ όλα”.

Για την σημασία της Εθνικής ομάδας: “Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Εθνική Ομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά. Το να το ζεις από κοντά, από μέσα είναι κάτι τελείως διαφορετικός. Σίγουρα ο ρόλος μας εμάς των πιο… παλιών θα είναι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά αυτά και να τα βοηθήσουμε γιατί θέλει προσπάθεια και συγκέντρωση όλη αυτή η προσπάθεια. Ο στόχος υπάρχει, αναγνωρίζοντας όλοι πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα, με τόσα νέα πρόσωπα. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι ως ομάδα. Γιατί αυτό είναι πάνω απ’ όλα: Η ομάδα”.

Για τα “παράθυρα”: “Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό που γίνεται. Γι’ αυτό ακριβώς επιμένω πως το βασικότερο είναι να γίνουμε ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

Για το πως θα ένιωθε αν έβλεπε το γήπεδο του Ηρακλείου γεμάτο: “Τιμή! Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή να καταφέρουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…