Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: “Αν χαλαρώσουμε, μπορεί να το πληρώσουμε”

Μήτογλου: “Αν χαλαρώσουμε, μπορεί να το πληρώσουμε”

mitoglou panathinaikos 3

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός φόργουορντ του “τριφυλλιού” τόνισε ότι αν η ομάδα του χαλαρώσει, τότε μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα στην έδρα του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Μπασκονια και ΑΕΚ μας πλήγωσαν αρκετά. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε αντίδραση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ήταν ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας από την αρχή μέχρι το τέλος και τον πετύχαμε.

Όμως θα πρέπει και η συνέχεια να είναι ανάλογη. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε δύο αγώνες στην Ευρωλίγκα όπου επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο απέναντι σε δύο πολύ δυνατές ομάδες όπως είναι η Χίμκι και η Εφές. Προέχει όμως ο αγώνας με τον Πανιώνιο.

Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία τη φετινή σεζόν. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι, ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή, δείχνει σημάδια βελτίωσης. Διαθέτει μια σκληρή έδρα, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη με κόσμο. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς και να πάρουμε τον έλεγχό του. Αν χαλαρώσουμε μπορεί να το πληρώσουμε, γι’ αυτό και επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…