Κεντρική Basket League Άρης Μέσα και ο Τσαϊρέλης

Μέσα και ο Τσαϊρέλης

aris proponisι

Ο Άρης προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα εντός των συνόρων και μετά την νίκη στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Αβελίνο, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει και πάλι απέναντι στον, πάντα επικίνδυνο ΓΣΛ Φάρο (18/11), για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Στην σημερινή προπόνηση ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να προπονείται κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες στον ώμο. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν συμμετείχε στην προετοιμασία εχθές, όπου και πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, όμως σήμερα ξεπέρασε το πρόβλημα του και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του.

Τέλος ο βοηθός προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στην σοβαρότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη και σχολίασε ακόμη τον ρυθμό που θα πρέπει να επιβάλλουν οι γηπεδούχοι: “Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή γιατί ο Γ.Σ.Λ. Φάρος είναι μια ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό. Έχει πετύχει ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, οπότε προφανώς είναι απελευθερωμένος και θα έρθει να διεκδικήσει τον αγώνα με καλή ψυχολογία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες του αντιπάλου σε άμυνα κι επίθεση. Παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την πρώτη κατοχή, ώστε να μην αφήσουμε τον Γ.Σ.Λ. Φάρο να παίξει στο ρυθμό και στις συνθήκες που θέλει ο ίδιος. Είναι πολύ σημαντικό να πάει η ομάδα με νίκη στη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να υπάρχει ηρεμία και να μπορέσουμε αυτό το διάστημα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε εμφανίσει, προκειμένου να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…