“Μεγάλη νίκη”

A1 7

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Λαυρίου κόντρα στον Κολοσσό Ροδου για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League o προπονητής των νικητών, Χρήστος Σερέλης. Ο τεχνικός των γηπεδούχων παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν άγχος, το οποίο έφυγε στο δεύτερο όταν οι παίκτες του έπαιξαν με μεγαλύτερη ενέργεια.

Αναλυτικά:

“Εχώ να πω πως σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθούσαμε τις δεκαπέντε μέρες αυτές να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι έχουμε μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα και θα ήταν πολύ δύσκολος ο σημερινός αγώνας.

Όντως  ο Κολοσσός από την αρχή έλεγξε το παιχνίδι, μας έβαλε δύσκολα, αγχωθήκαμε λίγο αλλά στην ουσία θεωρώ ότι ήταν ένα πεντάλεπτο-εξάλεπτο στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου στο οποίο παίξαμε με εκπληκτική ενέργεια στην άμυνα, κυνηγήσαμε όλες τις φάσεις, δεν αφήσαμε καμία μπάλα να χαθεί, βρήκαμε εύκολα καλάθια και αυτό μας έδιωξε το άγχος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο σερί και πήραμε μία διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν κάποιος το έβλεπε δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως θα τελειώσει με αυτή την διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, αυτή η θέληση που είχαμε μας ώθησε στη νίκη να ελέγξουμε το παιχνίδι στην ουσία, να μην απειληθούμε και να φτάσουμε θεωρώ σε μία πολύ μεγάλη νίκη, το πιστεύω πραγματικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…