Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Με τέτοιο ξεκίνημα δεν μπορείς να κερδίσεις”

“Με τέτοιο ξεκίνημα δεν μπορείς να κερδίσεις”

manolopoulos 1

H AEK προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσει σε μία επική ανατροπή, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, αφού η Στρασμπούρ ήταν πιο συγκεντρωμένη και έφτασε τελικά στη νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο τέλος του αγώνα, ενώ σχολίασε και το ξεκίνημα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Στρασμπούρ είναι πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι της Κυριακής και το ταξίδι. Θεωρώ ότι είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και αυτό δεν πρέπει να το κάνεις εδώ. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Σχεδόν το καταφέραμε, αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια με τέτοια αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και εδώ και σε κάθε σημείο που παίζουμε στην Ευρώπη“.

Από την πλευρά του ο Μάικ Γκριν πρόσθεσε:

“Βγήκαμε πολύ νωθροί και ειδικά κόντρα στην Στρασμπούρ στην έδρα της δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στη συνέχεια. Η Στρασμπούρ έπαιξε καλά. Έχουν καλό προπονητή και πήραν καλή διαφορά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…