Κεντρική NBA Με προστατευτική μπότα ο “λαβωμένος” Τεόντοσιτς
NBA

Με προστατευτική μπότα ο “λαβωμένος” Τεόντοσιτς

milos teodosic injury

Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Μίλος Τεόντοσιτς στα παρκέ παραμένει άγνωστο, καθώς ο Σέρβος γκαρντ έχει υποστεί πελματιαία απονεύρωση και βρίσκεται εκτός δράσης από τις 21 Οκτωβρίου.

Ο back-up πλέι-μέικερ των Κλίπερς, μάλιστα, ξεκίνησε να φορά προστατευτική μπότα στο “πληγωμένο” του πόδι, σύμφωνα με το latimes.com κι οι ιθύνοντες της ομάδας αγωνιούν για την πρόοδο της υγείας του.

Έχει κάνει πρόοδο αλλά ο χρόνος αποθεραπείας είναι αδιευκρίνιστος. Είναι από αυτούς τους τραυματισμούς που απλά πρέπει να αφήσεις το σώμα σου να σου πει πότε θα είσαι έτοιμος. Τα πάντα, όμως, κινούνται προς μια θετική κατεύθυνση“, τόνισε ο πρόεδρος των μπασκετικών δραστηριοτήτων της ομάδας, Λόρενς Φρανκ, δίνοντας μια αισιόδοξη νότα.

Επίσης, ο κόουτς των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς ανέφερε ότι ο Τεόντοσιτς θα επανεξεταστεί σε 10 ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Στα δύο ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί, ο Τεόντοσιτς είχε 5.5 πόντους και 4 ασίστ ανά αγώνα ενώ, τα δείγματα της preseason έδειξαν ότι ο Σέρβος έχει προσαρμοστεί γρήγορα στο ταχύτατο στυλ του NBA, ξεδιπλώνοντας ένα κομμάτι από την μπασκετική ιδιοφυΐα του.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…