Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με Μήτογλου στα προκριματικά!

Με Μήτογλου στα προκριματικά!

Mitoglou

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ενημερώσει εδώ κι αρκετές μέρες ότι δεν θα ενισχύσουν την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Παρόμοια στάση κράτησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όχι όμως όλοι. Ο Νικ Καλάθης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα αγωνιστούν με τη φανέλα της “γαλανόλευκης”, σε αντίθεση με τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος έδωσε το “παρών” στην “πρώτη” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Παρασκευή, πράγμα που δεν προβληματίζει τον Τσάβι Πασκουάλ, μιας κι ο Μήτογλου μένει εκτός δωδεκάδας στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπολογίζει στους: Γιάννη Μπουρούση, Ντίνο Μήτογλου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Δημήτρη Μαυροειδή, Γιάννη Αθηναίου, Χάρη Γιαννόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Νίκο Γκίκα, Βασίλη Μουράτο, Βασίλη Χρηστίδη, Χρήστο Σαλούστρο, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Γιώργο Τσαλμπούρη και Ντούσαν Σάκοτα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …