Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μανωλόπουλος: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άτιτς”

Μανωλόπουλος: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άτιτς”

manolopoulos 1

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Ολίμπια εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον Έντιν Άτιτς.

Για το ματς: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε για 30 λεπτά. Κρατήσαμε την ένταση για σχεδόν 40 λεπτά. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας όμως, κάναμε κάποια λάθη, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτά τα λάθη, όσο έχουμε τέτοια ένταση στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι ο Ντούσαν είχε πρόβλημα και έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουμε προσεκτικά. Ο Κέλσι είχε θέμα και ο Τζέιμς, ωστόσο τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, τα πήγαν πολύ καλά. Είναι ευχάριστο αυτό για μία ομάδα. Δεν μιλάω συχνά για παίκτες αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Έντιν (Άτιτς). Ξέρω ότι ήταν απογοητευμένος, αλλά έχει κάνει πολλή δουλειά και ήταν έτοιμος να παίξει σήμερα. Μας βοήθησε πολύ”.

Για το αν ισχύει πως θα αποχωρήσει ο Σι και θα αποκτηθεί άλλος παίκτης: «Από σεβασμό στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές. Σήμερα θέλω να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι και για τα παιδιά που έπαιξαν».

Για το αν ο Άτιτς θα μπορούσε να αλλάξει τον Σι στο πρωτάθλημα: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Άτιτς. Δεν είμαι απογοητευμένος από τον Σι. Έπαιξε καλύτερα ο Άτιτς σήμερα. Στο μέλλον θα δούμε”.

Για την ενέργεια στην άμυνα και πως το κατάφερε: “Το έχω πει και στο παρελθόν, είναι αρχή ακόμα. Νομίζω ότι δουλεύουν πάρα πολύ τα παιδιά. Έχουμε κάποια παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία. Βλέπουμε video. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Με δουλειά και υπομονή, θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε”.

Για το αν πλησιάζει η ΑΕΚ σε αυτό που θέλει: “Είμαι αισιόδοξος. Νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Βγάζουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά είμαι τελειομανής. Δεν ξέρω όμως πολλές καινούριες ομάδες που οι προπονητές τους, να είναι ευχαριστημένοι αυτή την εποχή. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαι αισιόδοξος. Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…