Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο: Τρίποντη εκτέλεση και τετράδα!

Λαύριο: Τρίποντη εκτέλεση και τετράδα!

lavrio

Το Λαύριο αποτελεί μία από τις πιο “καυτές” ομάδες της Basket League. Μετά το τρίποντο-μαχαιριά του Βασιλόπουλου στο παιχνίδι με τον Άρη, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει γυρίσει διακόπτη και διαλύει όποιον αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο της. Στη λίστα των θυμάτων της, μετά το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό, προστέθηκε κι ο Κόροιβος, τον οποίο και συνέτριψε με 91-67 στην Αμαλιάδα.

Το Λαύριο παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας για μεγάλο όπλο την περιφερειακή ευστοχία του. Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη “εκτέλεσε” τον Κόροιβο, όπως ακριβώς και το Ρέθυμνο στην Κρήτη πριν από δύο αγωνιστικές, δηλαδή με σουτ τριών πόντων. Κόντρα στους Κρητικούς, το Λαύριο είχε πετύχει 95 πόντους, έχοντας ευστοχήσει στα 12 από τα 23 τρίποντα που εκτέλεσε. Γκρέι, Νίξον και Μέιερ αποτελούν τα κανόνια  της ομάδας, με τον πρώτο να πετυχαίνει 6 τρίποντα στην Κρήτη και τον δεύτερο 3 σουτ πίσω από τη γραμμή των 6,75.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στην Αμαλιάδα, μόνο που τα ποσοστά ευστοχίας ήταν ακόμα πιο υψηλά, ενώ στην εξίσωση προστέθηκε κι ο Μέιερ, ο οποίος διακρίνεται σ’αυτόν τον τομέα. Κόντρα στον Κόροιβο, το Λαύριο είχε 15/23 τρίποντα! Μέιερ (5), Γκρέι (4) και Νίξον (3) διέλυσαν κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου, οδηγώντας το σύνολο του Χρήστου Σερέλη εκ του ασφαλούς στην τελική επικράτηση.

Το Λαύριο εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν και με ρεκόρ 4-2 φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στόχος του είναι να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα και να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Με τέτοιες εμφανίσεις, έχει μεγάλη τύχη να τον εκπληρώσει!

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Διέλυσαν τους Πέλικανς οι Θάντερ

Με ρεκόρ καριέρας ο Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη. Μπορεί στο Ga…