Κεντρική NBA Κοροϊδεύει και πάλι τους ρεπόρτερ ο Κερ! (vid)
NBA

Κοροϊδεύει και πάλι τους ρεπόρτερ ο Κερ! (vid)

steve kerr warriors 1

Ο Στιβ Κερ συνηθίζει να αστεΐζεται συχνά με τους ρεπόρτερ, έχοντας βρει πλέον ένα νέο “παιχνίδι” με τους ανθρώπους που καλύπτουν τα γεγονότα. Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Γουόριορς είναι προετοιμασμένος για ένα ρεσιτάλ γέλιου κάθε φορά που ανακοινώνει κάποιο σημαντικό συμβάν πριν από την έναρξη των αγώνων!

Την προηγούμενη φορά, ο Κερ αποφάσισε να κόψει τα νύχια του, περιμένοντας τους δημοσιογράφους να γράψουν στο Twitter ότι ο Όμρι Κάσπι θα πάρει τη θέση του Κέβιν Ντουράντ στη βασική πεντάδα. Χθες, ο πολυμήχανος προπονητής έφερε μια… τράπουλα μαζί του, περιμένοντας υπομονετικά τους ρεπόρτερ να κάνουν τη δουλειά τους, όταν τόνισε ότι ο Τζόρνταν Μπελ κι ο Κάσπι θα ξεκινήσουν βασικοί!

“Όταν τελειώσετε με το tweeting, θα ανακτήσουμε την ανθρώπινη επαφή. Μέχρι τότε, κοιτάτε τα κινητά σας και αγνοήστε με!”, τόνισε ο Κερ ενώ ανακάτευε την τράπουλα. Στη συνέχεια τόνισε: “Είστε έτοιμοι; Όχι; Τότε θα ανακατέψω λίγο ακόμα. Είναι δύο οι παίκτες, οπότε το tweet θα είναι μεγαλύτερο! Τώρα είστε έτοιμοι για ανθρώπινες επαφές;”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…