Κεντρική Basket League Άρης Κοντά στην επιστροφή ο Μποχωρίδης

Κοντά στην επιστροφή ο Μποχωρίδης

bochoridis

Έπειτα από 3,5 χρόνια, ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Άρη. Ο 23χρονος Έλληνας γκαρντ δεν βρήκε ούτε φέτος τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Παναθηναϊκό, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του στην ομάδα και να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του “τριφυλλιού”, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μποχωρίδης θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Άρη μέχρι το φινάλε της σεζόν, με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. O 23χρονος άσος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού μόλις δύο φορές (για λίγα λεπτά κόντρα σε ΓΣΛ Φάρο και Κύμη) φέτος στο πρωτάθλημα, θα έχει την ευκαιρία να πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ψάχνουν έναν ποιοτικό πόιντ γκαρντ για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής.

To eBasket.gr σας είχε αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει του Λευτέρη Μποχωρίδη, δίχως όμως αποτέλεσμα. Τελικά, φαίνεται ότι ο επιμένων νικά, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Έλληνα γκαρντ μεσούσης της σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…