Κεντρική Β' Εθνική “Η ζημιά είναι τεράστια για το γήπεδο για τον σύλλογο μας”

“Η ζημιά είναι τεράστια για το γήπεδο για τον σύλλογο μας”

Σε κίνδυνο βρέθηκαν περίπου 250 άνθρωποι, όταν ανεγκέφαλοι έριξαν απέξω φωτοβολίδες στο κλειστό γήπεδο του Χαϊδαρίου, την ώρα που γινόταν η αναμέτρηση της Δάφνης Δαφνίου με τον Ιωνικό Νικαίας. Η Δάφνη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι οι ζημιές στο γήπεδο είναι τεράστιες, ενώ η ζημιά είναι ακόμη μεγαλύτερη για τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

“Σήμερα 12/11/2017 γίναμε μάρτυρες σε ένα πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά χρονικά γεγονός. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ιωνικό Νικαίας κι ενώ ουσιαστικά το αποτέλεσμα είχε κριθεί δίκαια υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, κινδύνευσαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι, φίλαθλοι, αθλητές, διαιτητές κι όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες.

Άγνωστοι, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής απ’ τις αθλητικές εγκαταστάσεις και με ρίψη φωτοβολίδων προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στην οροφή του κλειστού «Χρήστος Αγγουράκης». Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και η ψυχραιμία των υπευθύνων της ομάδας μας βοήθησαν στην έγκαιρη και ασφαλή εκκένωση και στην κατάσβεση.

Η ζημιά είναι τεράστια για το γήπεδο και ακόμα μεγαλύτερη για τον σύλλογο μας που πλέον καλείται άνευ πάσης δικής του ευθύνης να αντιμετωπίσει την θλιβερή πραγματικότητα.

Οι όποιοι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους…
Επιφυλλασόμεθα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ : Αποχώρησε η XBA απο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Η Πανδημία δημιούργησε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε πολλ…