Κεντρική Β' Εθνική Η θέση του Ιωνικού για τη φωτιά στο κλειστό του Χαϊδαρίου

Η θέση του Ιωνικού για τη φωτιά στο κλειστό του Χαϊδαρίου

ionikos2

Ο Ιωνικός Νικαίας τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου στο κλειστό του Χαϊδαρίου. Κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν απέξω φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά η οροφή του γηπέδου και να κινδυνεύσουν όσοι βρισκόντουσαν στο κλειστό.

Οι Νικαιώτες, αφού ευχαρίστησαν τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία, εξέφρασαν την ελπίδα  τέτοιου είδους συμπεριφορές να μη λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας αρχικά, θα ήθελε να καταδικάσει όλα όσα συνέβησαν στο Κλειστό του Χαϊδαρίου κατά τη διάρκεια του χθεσινού μας παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από την άλλη θέλει να ευχαριστήσει αφενός τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία και αφετέρου τον υπέροχο κόσμο μας τόσο για το ότι βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο πλευρό μας όσο και για την εικόνα που αυτός επέδειξε καθ’ όλη την ώρα της αναμέτρησης.

Τέλος, ευελπιστούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές να μη λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα καθώς είναι κάτι το οποίο δεν αρμόζει στον τρόπο που εμείς υπηρετούμε το άθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …