Κεντρική Β' Εθνική “Η σκέψη μας στην Μάνδρα, την Ελευσίνα και την Ν. Πέραμο”

“Η σκέψη μας στην Μάνδρα, την Ελευσίνα και την Ν. Πέραμο”

ionikos nikaias

Το μυαλό όλων στην χώρα μας βρίσκεται στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και στις οικογένειες των θυμάτων από την κακοκαιρία. Έτσι και το ελληνικό μπάσκετ δείχνει την ανθρωπιά του, με πολλές ομάδες να στηρίζουν με ανακοινώσεις τους πληγέντες, όπως έκανε και ο Ιωνικός Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όπως όλη η Ελληνική κοινωνία, η οικογένεια του Ιωνικού Ν. είναι συγκλονισμένη από την μεγάλη καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, της Ελευσίνας, της Νέας Περάμου.

Για την οικογένειά μας οι περιοχές αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Όλα τα Τμήματα μας αγωνίζονται τακτικότατα με τις τοπικές ομάδες καλλιεργώντας το αθλητικό πνεύμα, αλλά και δημιουργώντας  φιλίες με τους σημαντικούς ανθρώπους που συναντάμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το μπάσκετ μας έχει ενώσει πολύ περισσότερο από το να μοιραζόμαστε απλές χαρές και λύπες.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την ανείπωτη καταστροφή.

Η σκέψη μας είναι κοντά σε φίλους και γνωστούς καθώς και σε όλους τους πολίτες της περιοχής που δοκιμάζονται στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Η αθλητική μας οικογένεια θα αναζητήσει – όταν έρθει η στιγμή και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε – τρόπους να συμβάλλουμε στην προσπάθειες τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Σήμερα, τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε κουράγιο για να ξεπεράσουν τις συνεχιζόμενες δυσκολίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …