Κεντρική Γ' Εθνική Η Νίκη Βόλου βράβευσε Ίκαρους και Φούντα(pics)

Η Νίκη Βόλου βράβευσε Ίκαρους και Φούντα(pics)

ikaroi serrwn

Για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική βραβεύτηκε η ομάδα των Ίκαρων Τρικάλων από την Νίκη Βόλου, στο περιθώριο της μεταξύ τους αναμέτρησης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Επίσης, βραβεύθηκε ο Γιώργος Φούντας για την πολύχρονη προσφορά του στο μπάσκετ και η Γεωργία Μπακόση, υπεύθυνη της ακαδημίας «Fountas Basketball Academy» για τη συνεργασία της με τα τμήματα υποδομής του συγκροτήματος της Μαγνησίας. Τη βράβευση έκαναν οι έφοροι των ακαδημιών, Μάνθος Μπάντελης και Δημήτρης Μανώλης.

Ο Γιώργος Φούντας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό  σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

“Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να σε βραβεύει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, όπως είναι ο ιστορικός σύλλογος της Νίκης Βόλου, ο οποίος μέτρα 93 χρόνια ζωής, με χιλιάδες πιστούς οπαδούς και “στρατιώτες” να υπηρετούν και να προσπαθούν για ένα καλύτερος αύριο… Όχι μόνο αθλητικό, αλλά γενικότερα, κοινωνικό. Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους εσάς που βρίσκεστε στο τιμόνι της ομάδας, γιατί πραγματικά δίνεται και τη ζωή σας για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, στις δύσκολες εποχές που περνάμε… Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα για τη μέγιστη τιμή που μου κάνατε… Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρος της ακαδημίας «Τρίκαλα Φούντας Basketball Academy» (Φούντας Γεώργιος, Μπακόση Γεωργία, Φούντας Φούλης) για την τιμή και την αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Πραγματικά, αυτό που ζήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας ήταν φανταστικό… Στο τέλος όλος ο κόσμος που βρεθείτε στο γήπεδο να χειροκροτά, παρά την ήττα της ομάδας του, και τους δυο αντιπάλους… Μπράβο… Σας ευχαριστώ για όλα,Γ.Φ 14#”.

Οι Ίκαροι Τρικάλων, τόνισαν από την πλευρά τους,  μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν: “Οι Ίκαροι αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα της Νίκης Βόλου για την άψογη φιλοξενία. Στην ανάπαυλα του αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, η διοίκηση της Νίκης Βόλου βράβευσε την ομάδα των Ικάρων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, βραβεύτηκε και ο Γιώργος Φούντας για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ”.

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…