Κεντρική NBA Οι νέοι Πίστονς συναρπάζουν! (vid)
NBA

Οι νέοι Πίστονς συναρπάζουν! (vid)

avery bradley pistons

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς έχουν πιάσει στον “ύπνο” τον κόσμο του NBA, καθώς βρίσκονται με χαρακτηριστική άνεση στη 2η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας! Τα “πιστόνια” επιβλήθηκαν με 112-103 των Μαϊάμι Χιτ, επεκτείνοντας το ρεκόρ τους στο 10-3 κι επιτυγχάνοντας την σερί νίκη τους!

Οι Πίστονς εντυπωσιάζουν με το ανανεωμένο πρόσωπο που εμφανίζουν φέτος, έχοντας εξαιρετικές αποστάσεις στην επίθεση, κάτι που οδηγεί στην παραγωγή ποιοτικών σουτ. Δίνουν ιδιαίτερη βάση στο παιχνίδι μέσα από το μεσαίο ποστ, στήνουν συχνά horns διατάξεις ενώ, δεν παραλείπουν το πικ-εν-ρολ παιχνίδι, με το δίδυμο Τζάκσον-Ντράμοντ να είναι εξαιρετικό σε αυτό.

Στο χθεσινό ματς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τομπάιας Χάρις με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5/8 τρίποντα, υπηρετώντας στο έπακρο τον ρόλο του stretch 4αριού. Ο Έιβερι Μπράντλεϊ σκόραρε 24 με 9/19 σουτ, όντας μια μεγάλη αναβάθμιση στην περιφέρεια, τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά ενώ ο Ρέτζι Τζάκσον σκόραρε 17, μαζί με 4 ασίστ.

Ειδική αναφορά αξίζει στον Άντρε Ντράμοντ, ο οποίος είχε 8 πόντους, 17 ριμπάουντ και 4 ασίστ, διευκολύνοντας αφάνταστα το παιχνίδι της ομάδας με τον τρόπο που ανεβαίνει ψηλά και βοηθά στην κυκλοφορία της μπάλας και το άνοιγμα των διαδρόμων. Επίσης, ο ρούκι, Λιουκ Κενάρντ σταμάτησε στους 14 πόντους με 6/11 σουτ, σκοράροντας αρκετά κρίσιμα καλάθια στην 4η περίοδο.

Τα highlights του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…