Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η Κρήτη αγκαλιάζει την Εθνική

Η Κρήτη αγκαλιάζει την Εθνική

aorakia adeio

Η φιλόξενη Κρήτη είναι έτοιμη να αγκαλιάσει την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στον αυριανό αγώνα απέναντι στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά μπορούμε να πούμε ότι έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τη διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής μας με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς τους Κρητικούς και όχι μόνο να απολαύσουμε τη μαγεία που προσφέρει το μπάσκετ και να δούμε από κοντά Έλληνες παίκτες που διαπρέπουν διεθνώς. Για την Περιφέρεια ο αγώνας αυτός είναι ένα μεγάλο γεγονός που προβάλλει την Κρήτη και συμβάλλει στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού σε όλο το νησί. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την τοπική Ένωση (ΕΚΑΣΚ) και τον Μπάμπη Μαρκάκη που για άλλη μια φορά επέλεξαν την  Κρήτη για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η Κρήτη είναι πλέον ένας αθλητικός προορισμός και ευχόμαστε σε όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία. Προσκαλούμε όλους τους Κρητικούς να γεμίσουν αύριο τα Δύο Αοράκια”.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, ανέφερε: “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την Εθνική ομάδα στην πόλη μας. Είναι ξεχωριστή τιμή. Είναι μεγάλη τιμή που επελέγη ως έδρα σε αυτή τη νέα προσπάθεια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 το Ηράκλειο και τα Δύο Αοράκια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μια δημοτική αθλητική εγκατάσταση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως και στο μέλλον θα φιλοξενήσουμε μεγάλα αγώνες εθνικών ομάδων και μεγάλα αθλητικά γεγονότα.  Το Ηράκλειο θα είναι πάντα έτοιμο να φέρει εις πέρας τέτοιες διοργανώσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…