Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ H πρώτη προπόνηση και η ενημέρωση σε κομισάριο και Champions League

H πρώτη προπόνηση και η ενημέρωση σε κομισάριο και Champions League

paok 2

Η ομάδα του ΠΑΟΚ την Τετάρτη έκανε την πρώτη της προπόνηση στην Λιθουανία για το ματς με την Νεπτούνας ενώ το μεσημέρι αναμένονται οι αποσκευές μελών του “Δικεφάλου” μετά από λάθος που έγινε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (γι’ αυτόν τον λόγο ενημερώθηκε σχετικά ο κομισάριος του αγώνα αλλά και άνθρωποι της διοργάνωσης). Η ΚΑΕ αναφέρει για την ταλαιπωρεία που πέρασε η ομάδα:

Την πρώτη, μετ΄ εμποδίων, προπόνηση επί λιθουανικού εδάφους έκανε σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ στην “Svyturio Arena”, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τη Neptunas για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League (19:00).

Η προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (14/11), δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κούρασης, καθώς το ταξίδι προς την Κλαϊπέδα κράτησε 16 ώρες εξαιτίας της ακύρωσης της πτήσης από τη Ρίγα προς την Παλάγκα, αλλά και επειδή δεν υπήρχε το απαραίτητο υλικό, καθώς μετά από λάθος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης και της αεροπορικής εταιρείας “Air Baltic”, μέρος των αποσκευών της ομάδας δεν έφτασε ποτέ στη Λιθουανία.

Το πρόβλημα με τις αποσκευές δεν λύθηκε ούτε και σήμερα, καθώς για λόγους που δεν εξηγήθηκαν επαρκώς από τους αρμοδίους, οι αποσκευές αναμένονται στη Λιθουανία από την Κοπεγχάγη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι! Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει για το όλο θέμα τον κομισάριο του αγώνα, αλλά και τους ανθρώπους του Basketball Champions League, ενώ έχουν ξεκινήσει σχετικές αναφορές προς τους υπεύθυνους για την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …