Κεντρική Διεθνή Γκριν: “Ο Σφαιρόπουλος δεν μου έδωσε την ευκαιρία που ήθελα”

Γκριν: “Ο Σφαιρόπουλος δεν μου έδωσε την ευκαιρία που ήθελα”

green

Ο Έρικ Γκριν αποτελεί μέχρι στιγμής τον πιο “καυτό παίκτη της Βαλένθια στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα, με την ACB να του κάνει αφιέρωμα, φιλοξενώντας και δηλώσεις του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνύπαρξη του με τον Βασίλη Σπανούλη και για τον λόγο που έφυγε από την ομάδα το καλοκαίρι.

“Το να παίζω μαζί με τον Σπανούλη με βοήθησε να βελτιώσω το παιχνίδι μου, γιατί σε κάθε προπόνηση βρισκόμουν πολλές φορές απέναντι του. Έμαθα πολλά κοντά του και βελτιώθηκα. Ο Σπανούλης δεν είναι μόνο σπουδαίος παίκτης και ηγέτης, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπο”, δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε για τον λόγο που έφυγε από το λιμάνι το καλοκαίρι.

“Το καλοκαίρι, μίλησα με τον κόουτς για να βρούμε την κατάλληλη κατάσταση. Ήμουν χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αλλά είδα ότι ο κόουτς δεν μου προσέφερε την ευκαιρία που πραγματικά ήθελα και αποφάσισα να αλλάξω περιβάλλον. Τώρα νιώθω εξαιρετικά στη Βαλένθια, σε μία ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθώ και να έχω μία σπουδαία σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…