Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ: “Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω μπάσκετ”

Γκιστ: “Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω μπάσκετ”

james gist 1

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, ο Τζέιμς Γκιστ βίωσε τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού του) στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, επιστρέφοντας στα παρκέ μετά από 4 μήνες.

Το “θηρίο” του “τριφυλλιού” θυμήθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να επιστρέψει δριμύτερος, ενώ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

“Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορέσω να παίξω ξανά μπάσκετ. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Ευλογημένος από τον Θεό και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, του γιατρού Μπράχαμ από το NYC και τον γυμναστών του Παναθηναϊκού, Νίκου και Γιάννη, ήμουν σε θέση να παλέψω και να επιστρέψω στο παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ. Υπέροχη νίκη χθες, ο Καλάθης ήταν… φωτιά!”, έγραψε ο Γκιστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…