Κεντρική NBA Γιάννης: “Εξαιρετικός ο Μπλέντσο, θα μου λείψει ο Μονρό” (vid)
NBA

Γιάννης: “Εξαιρετικός ο Μπλέντσο, θα μου λείψει ο Μονρό” (vid)

giannis antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τις αλλαγές στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς, σε δηλώσεις του μετά το εξαιρετικό ματς απέναντι στο Κλίβελαντ. Ο “Greek freak” μίλησε τόσο για τον νέο πόιντ-γκαρντ του Μιλγουόκι, Έρικ Μπλέντσο αλλά και την αποχώρηση του καλού του φίλου, Γκρεγκ Μονρό.

“Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ένας πολύ ωραίος τύπος. Ανυπομονώ να τον συναντήσω στο Σαν Αντόνιο. Πιστεύω ότι θα κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για όλους μας”, τόνισε για τον Μπλέντσο ο Γιάννης, καθώς ο 27χρονος γκαρντ θα ενταχθεί στην ομάδα στο επόμενο ματς εναντίον των Σπερς.

Όσο για τον Μονρό, ο Γιάννης είχε μόνο καλά λόγια να πει: “Σίγουρα θα μου λείψει ο Μονρό. Του εύχομαι τα καλύτερα και πιστεύω ότι θα τα πάει περίφημα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και θεωρώ ότι θα λείψει σε όλους τους συμπαίκτες μου”.

Επίσης, ο Έλληνας σταρ αναφέρθηκε στα πολλά φάουλ των Μπακς αλλά και του ίδιου προσωπικά: “Νομίζω ότι κάναμε πολλά εύκολα φάουλ. Σούταραν 22 βολές στο πρώτο ημίχρονο”.

“Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα και να είμαστε σταθεροί στην άμυνα. Το ότι είχα πολλά φάουλ στο τέλος με έκανε λιγότερο επιθετικό αλλά πρέπει να συνεχίσω να παίζω. Οφείλω να κάνω λιγότερα φάουλ ώστε να είμαι όσο πιο επιθετικός μπορώ σε όλο το ματς”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…