Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Για πρώτη φορά ήμασταν ομάδα”

“Για πρώτη φορά ήμασταν ομάδα”

ksanthopoulos

H “Ένωση” εμφάνισε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι πήρε την πολύτιμη νίκη απέναντι στην Ρόζα Ράντομ και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε πως όλοι οι παίκτες ήταν σαν μία γροθιά, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία του σημερινού αποτελέσματος, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

Για τον αγώνα: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ενάντια σε μία ομάδα που δεν είχε ακόμα καμία νίκη στον όμιλο. Ωστόσο, η Ρόζα Ράντομ είναι πολύ καλή ομάδα. Το είχαμε δει στο βίντεο. Έπαιξαν πολύ καλά. Για την δική μας ομάδα, για άλλο ένα παιχνίδι δεν παίξαμε καλά. Δεν ήμασταν καλοί. Κυρίως στην άμυνά μας. Στην επίθεση γυρίσαμε καλά την μπάλα, είχαμε σωστά σουτ. Τα περισσότερα σουτ ήταν ελεύθερα. Ήταν καλές επιλογές σουτ δηλαδή. Πρέπει να βελτιωθούμε, κυρίως στην άμυνά μας, επειδή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Θέλω να πω ότι σήμερα για πρώτη φορά είδα εμένα και τους συμπαίκτες μου, να παίζουμε όλοι μαζί, μέχρι τέλους”.

Για την ομαδικότητα: “Ήμασταν σαν μια γροθιά. Όλοι μαζί. Είναι καλό βήμα αυτό για να προχωρήσουμε. Επίσης, την τελευταία εβδομάδα κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις. Αυτός είναι ο τρόπος για να γινόμαστε καλύτερη ομάδα και να παίρνουμε τις νίκες, για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Όπως είδατε, όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν εκτός έδρας νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …