Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός”

“Φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός”

albijevic
Ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, με αφορμή την επίσκεψη του Ερυθρού Αστέρα στον Πειραιά για την αυριανή (17/11) αναμέτρηση με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

“Μία ημέρα μετά από ένα κακό παιχνίδι από εμάς, δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε καλή και βαθιά ανάλυση, καθώς φεύγουμε για την Αθήνα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα –και το έχω πει πολλές φορές- η οποία μαζί με τις Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οι βασικοί υποψήφιοι για το Final Four, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς, καθώς έχουν φουλ αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αλλά, θέλουμε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ”, δήλωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Από την πλευρά του, ο Όγκνιεν Ντόμπριτς πρόσθεσε: “Θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να ξεχάσουμε το προηγούμενο παιχνίδι το συντομότερο, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το επόμενο ματς, μόλις μιάμιση μέρα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα κάνουμε μερικές προπονήσεις στην Αθήνα και θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε και να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, για να παίξουμε κόντρα σε μία εξαιρετικά δυνατή ομάδα. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, νίκης ή ήττας, αποτελεί μεγάλη εμπειρία για εμάς τους παίκτες, αλλά μας κάνει και ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…