Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έστειλα στον πατέρα μου φωτογραφία με το λάβαρο του Γκάλη”

“Έστειλα στον πατέρα μου φωτογραφία με το λάβαρο του Γκάλη”

oyiltzer

Ο Κάιλ Ουίλτζερ βρέθηκε στο Nick Gallis Hall μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, παρόλο που δεν θα αγωνιζόταν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης το νέο τεσσάρι της ομάδας του Πειραιά ανέφερε ότι έστειλε στον πατέρα του φωτογραφία με το λάβαρο του Γκάλη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Ο πατέρας μου μού είχε πει πως οι οπαδοί είναι τρελοί, η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική σε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ όμορφο πως βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βλέπω το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Είμαι έκπληκτος που τόσος κόσμος θυμάται τον πατέρα μου, έχουν περάσει 30 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως είχαν μία πραγματικά καλή ομάδα”.

Για το αν επικοινώνησε μαζί του: “Του έστειλα μία φωτογραφία με το λάβαρο του Νίκου Γκάλη. Έπαιξαν μαζί, ήταν φοβερός και έπρεπε να το κάνω. Του έστειλα και ένα βίντεο με τον κόσμο στην αρχή της αναμέτρησης. Ενθουσιάστηκε”.

Για το παιχνίδι που παρακολούθησε: “Ήταν τρομερό. Ο κόσμος είναι τρελαμένος. Εγώ προσπαθώ να γνωριστώ ακόμα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …