Κεντρική NBA Επιστρέφει στις προπονήσεις αλλά όχι στα παιχνίδια ο Μπλέντσο
NBA

Επιστρέφει στις προπονήσεις αλλά όχι στα παιχνίδια ο Μπλέντσο

eric bledsoe suns

Ο Έρικ Μπλέντσο είχε τεθεί εκτός από κάθε δραστηριότητα των Φοίνιξ Σανς μετά το επίμαχο tweet του 27χρονου, στο οποίο ανέφερε: “Δεν θέλω πια να βρίσκομαι εδώ“. Πλέον, όμως, ο “εκρηκτικός” πόιντ-γκαρντ, θα μπορεί, τουλάχιστον, να χρησιμοποιεί τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, ώστε να μένει σε φόρμα, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ESPN, Σαμς Σαράνια.

Ο Μπλέντσο, βέβαια, δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κανένα ματς του Φοίνιξ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ψάχνουν συνεχώς το ιδανικό “πακέτο”, ώστε να τον ανταλλάξουν.

Οι Σανς έχουν ξεκινήσει πολύ περίεργα τη σεζόν, χάνοντας με ντροπιαστικό τρόπο τα 3 πρώτα ματς κι απομακρύνοντας τον κόουτς, Ερλ Γουότσον. Η ομάδα της Αριζόνα “ρολάρει” καλύτερα πλέον, μαζεύοντας 4 νίκες στα τελευταία 6 ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπλέντσο θα γίνει και πάλι ενεργό μέλος της ομάδας.

Πάμπολλες ομάδες έχουν μιλήσει με το Φοίνιξ, με τους Ντιτρόιτ Πίστονς να είναι οι τελευταίοι που έχουν αναμειχθεί σε διάφορες φήμες. Το σενάριο αυτό, όμως, διαψεύστηκε από τον κόουτς της ομάδας, Σταν Βαν Γκάντι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο – Χάνει το Προολυμπιακό

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη ρήξη αχιλλείου. Ένα ποστάρισμα στο X του Σαμς Σαράνια ήταν …