Κεντρική NBA Έπαιξε και για τον Γιάννη ο απίθανος Μίντλετον! (vid)
NBA

Έπαιξε και για τον Γιάννη ο απίθανος Μίντλετον! (vid)

khris middleton bucks 1

Παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λόγω ενός μικρού πρηξίματος στο γόνατο, οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 113-107 των Φοίνιξ Σανς στην παράταση, με τον Κρις Μίντλετον να φορά την “κάπα” του ήρωα. Ο φόργουορντ των “ελαφιών” πήρε την ομάδα στις πλάτες του και μαζί με τον Έρικ Μπλέντσο, προστάτεψαν την ομάδα από μια αναπάντεχη ήττα.

Ειδικότερα, ο Μίντλετον σταμάτησε στους 40 πόντους με 14/26 σουτ και 9/11 βολές ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ κι έκανε 4 κλεψίματα. Αυτή, μάλιστα, ήταν η φετινή του 40άρα μετά το παιχνίδι απέναντι στους Χόρνετς!

Μέσα από τη στατική και μονοδιάστατη επίθεση των Μπακς, ο Μίντλετον όφειλε να δημιουργεί με συνέπεια το δικό του σουτ μετά από ντρίμπλα και να φτιάχνει μόνος του τις προϋποθέσεις για ένα καλό σουτ. Είτε σε isolation καταστάσεις, είτε στο πικ-εν-ρολ, ο Μίντλετον ήταν συνεπής, σκοράροντας με δύσκολες προσπάθειες ενώ έβρισκε και διαδρόμους προς το καλάθι, επιδεικνύοντας και τα αθλητικά του προσόντα!

Επίσης, ήταν ο μπροστάρης των Μπακς στις clutch στιγμές του αγώνα, τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση ενώ ευστοχούσε και σε spot-up σουτ όταν έπαιζε μακριά από την μπάλα.

Τα highlights του Μίντλετον

Μαζί με τον Μίντλετον διακρίθηκε κι ο Έρικ Μπλέντσο, 15 μέρες μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε από το Μιλγουόκι στο Φοίνιξ. Οι οπαδοί των Σανς φρόντιζαν να τον γιουχάρουν σε κάθε ευκαιρία αλλά ο ίδιος τους αποστόμωσε, με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 45 λεπτά συμμετοχής, χάρη στον ταχυδυναμικό τρόπο παιχνιδιού του.

Τα highlights του Μπλέντσο

Όσον αφορά το Φοίνιξ, το οποίο υπέπεσε σε 29 λάθη και είχε μονάχα 1/8 σουτ στην παράταση, ο Ντέβιν Μπούκερ πέτυχε 23 πόντους με 8/24 σουτ ενώ σκόραρε και το τρίποντο που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Γκρεγκ Μονρό ήταν καταπληκτικός εναντίον της πρώην ομάδας του με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ ενώ ο Τι Τζέι Γουόρεν σταμάτησε στους 20 μαζί με 11 ριμπάουντ, συνεχίζοντας τη σταθερή προσφορά του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…