Κεντρική NBA Εμφάνιση-“ποίημα” από τον Νίκολα Γιόκιτς (vid)
NBA

Εμφάνιση-“ποίημα” από τον Νίκολα Γιόκιτς (vid)

nikola jokic nuggets

Οι Ντένβερ Νάγκετς επιβλήθηκαν των Μπρούκλιν Νετς με 112-104, εκμεταλλευόμενοι τα 25 λάθη των αντιπάλων και την κακή επιθετική ανάπτυξή τους. Το πιο λαμπρό “αστέρι” της ομάδας, όμως, δηλαδή ο Νίκολα Γιόκιτς επισκίασε τα πάντα, σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας!

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σταρ σκόραρε 41 πόντους με 12/16 δίποντα και 4/9 τρίποντα ενώ μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ! Οι συμπαίκτες του τον ενθαρρύνουν συνεχώς να κοιτά περισσότερο το καλάθι και λιγότερο την πάσα, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει.

Ο Γιόκιτς, μάλιστα, έγινε ο 3ος παίκτης στην ιστορία του Ντένβερ με +40 πόντους, +10 ριμπάουντ και +5 ασίστ μετά τους Άλεξ Ίνγκλις και Μάικλ Άνταμς, σύμφωνα με το ESPN Stats & Info!

Με χειρισμό της μπάλας κι εκτελεστική δεινότητα που θύμιζαν γκαρντ, ο “Joker” έκανε τα πάντα να φαίνονται πολύ εύκολα. Η παρουσία του στο ποστ ήταν κυριαρχική χάρη στα καταπληκτικά τελειώματά του ενώ έκανε τρομερή δουλειά σαν σκρίνερ στο πικ-εν-ρολ, είτε κόβοντας προς το καλάθι είτε μένοντας στην περιφέρεια, ώστε να σουτάρει ανενόχλητος.

Τα highlights του Γιόκιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …