Κεντρική NBA Έλαβε τέλος το σερί των Σέλτικς (vid)
NBA

Έλαβε τέλος το σερί των Σέλτικς (vid)

goran dragic kyrie irving

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έπειτα από 16 σερί νίκες, ανατροπές του σκορ, κυριαρχικά αμυντικά σχήματα και μοναδικές “παραστάσεις” των Έρβινγκ και Χόρφορντ, οι Μαϊάμι Χιτ έλυσαν τον γρίφο κι επιβλήθηκαν με 104-98 των Μπόστον Σέλτικς, αντιστεκόμενοι στην αντεπίθεση των “κελτών” στο τέλος.

Συγκεκριμένα, οι Σέλτικς έτρεξαν ένα σερί 13-0 στην τελευταία περίοδο, μειώνοντας τη διαφορά στον πόντο με 3 λεπτά για τη λήξη του ματς (91-90). Τότε, όμως, ανέλαβε δράση ο Ντίον Γουέιτερς, ο οποίος ξύπνησε από τον λήθαργο της φετινής του αστοχίας κι ευστόχησε σε 2 σερί τρίποντα, “καθαρίζοντας” την παρτίδα.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Χιτ με 27 πόντους και 8/17 σουτ ενώ ο Γουέιτερς σταμάτησε στους 26 (11/24 σουτ), με τους δύο περιφερειακούς να συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Παίζοντας εξίσου καλά κοντά και μακριά από την μπάλα, μπορούσαν να “σπάνε” την αντίπαλη άμυνα με πολλαπλούς τρόπους και να διατηρήσουν το Μαϊάμι στη θέση του οδηγού έως το τέλος.

Τα highlights των Ντράγκιτς και Γουέιτερς

Από πλευράς Σέλτικς, ο Κάιρι Έρβινγκ σκόραρε 23 πόντους με 11/23 σουτ, ο Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησε στους 18 ενώ οι Μπράουν και Μόρις πέτυχαν από 14.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…