Κεντρική NBA Εκπληκτικά νούμερα από το κορυφαίο δίδυμο ψηλών! (vid)
NBA

Εκπληκτικά νούμερα από το κορυφαίο δίδυμο ψηλών! (vid)

demarcus cousins anthony davis pelicans

Ο Άντονι Ντέιβις κι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δείχνουν πως έχουν βρει τους απαραίτητους αυτοματισμούς, ώστε να συνυπάρξουν ομαλά στο παρκέ. Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς παραμένουν σε ανοδική τροχιά, νικώντας και τους Ντάλας Μάβερικς με 99-94, έχοντας το δίδυμο των “Boogie & Brow” σε μεγάλη μέρα.

Ειδικότερα, ο Κάζινς πέτυχε 20 πόντους, μάζεψε 22 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής, στο 2ο παιχνίδι εντός της εβδομάδας με +20 πόντους και +20 ριμπάουντ για τον ίδιο! Οι μέσοι όροι του στη σεζόν βρίσκονται σε απίθανα επίπεδα (29 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ ανά παιχνίδι).

Από την άλλη, ο Ντέιβις είχε την πρωτοκαθεδρία στο σκοράρισμα με 30 πόντους (10/19 σουτ, 10/12 βολές) ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 3 τάπες!

Αμφότεροι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Μάβερικς είναι πολύ αδύναμοι στον τομέα της προστασίας του καλαθιού, “χτυπώντας” στο ζωγραφιστό. Η κυριαρχία τους στους “αιθέρες” ήταν επιβλητική κι η ικανότητά τους να σκοράρουν από παντού, να κατεβάζουν την μπάλα και να φτιάχνουν παιχνίδι για τους συμπαίκτες τούς καθιστά ως το πιο ξεχωριστό και ποιοτικό δίδυμο ψηλών στον πλανήτη!

Ο Ντέιβις κι ο Κάζινς υπερκάλυψαν την αστοχία των Πέλικανς από μακριά (7/29 τρίποντα) και οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους απέναντι στους Μαβς, οι οποίοι μετρούν 9 ήττες σε 10 ματς. Ο Χάρισον Μπαρνς (26 πόντοι) κι ο Ντένις Σμιθ (16 πόντοι) ήταν οι μόνοι που διασώθηκαν από το “ναυάγιο”.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…