Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ευκαιρία να αντιδράσουμε”

“Ευκαιρία να αντιδράσουμε”

jones paok 1

Ο Λάκι Τζόουνς τόνισε πως η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη (08/11, 19:30), στο πλαίσιο της πέμπτης “στροφής” του Basketball Champions League, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αντίδραση για τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι θα υποδεχθούν την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

“Αναμφίβολα η Τενερίφη είναι μια μεγάλη ομάδα, κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο στον θεσμό, σίγουρα έρχονται να δείξουν και να κάνουν πράγματα. Ωστόσο αυτό σημαίνει πως και εμείς έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση, να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε ενόψει και της δύσκολης συνέχειας”.

Σχετικά με το τι διαφορετικό θα παρουσιάσει ο “Δικέφαλος”: “Οι τελευταίες δυο προπονήσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Ο Κόνιαρης ανεβάζει ρυθμούς και πλησιάζει στο 100%, ο Χαραλαμπόπουλος πλέον συμμετέχει με την ομάδα, γενικά νιώθω ότι τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο”.

Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Αρκετοί πιστεύουν ότι είναι μεγάλο το πρόβλημα αλλά για μένα δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά, να βγάζουμε ενέργεια και να παίζει ο ένας για τον άλλον σε ολόκληρο το παιχνίδι. Είναι πρόβλημα το οποίο λύνεται, δεν είναι κάτι αξεπέραστο και αυτό θα πρέπει να το φτιάξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …