Κεντρική Διεθνή “Έχουν σημειωμένο αυτό το παιχνίδι, ως κάτι σημαντικό για αυτούς”

“Έχουν σημειωμένο αυτό το παιχνίδι, ως κάτι σημαντικό για αυτούς”

san miguel

Η Τενερίφη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής του Champions League, όπου έχει μία δύσκολη έκτος έδρας αποστολή απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ελληνική ομάδα, ενώ σχολίασε και την περσινή συνάντηση των δύο πλευρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ των Ισπανών:

Για την αναμέτρηση: “Η νίκη επείγει για τον ΠΑΟΚ, επειδή δεν έχει ξεκινήσει όσο καλά θα ήθελε στον όμιλο. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και ξέρουν ότι για να μη μείνουν πίσω από την πρώτη τετράδα, πρέπει να ξεκινήσουν να κάνουν νίκες. Υποθέτω ότι θα έχουν… σημειωμένο αυτό το παιχνίδι, ως κάτι σημαντικό για αυτούς. Επίσης, προέρχονται από ξεκούραση το Σαββατοκύριακο και είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι”.

“Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μια τέτοια ήττα δεν είναι εκτός προγράμματος. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε, κάναμε 37 καλά λεπτά και τρία άσχημα στο τέλος, που μας έφεραν τελικά, αρνητικό πρόσημο. Ωστόσο, θεωρώ ότι η ομάδα γενικά είναι ήρεμη, είναι καλό που στην Ευρώπη προερχόμαστε από μια καλή εντός έδρας νίκη, επί της Ορλαντίνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας κατάσταση στο BCL, στο οποίο δείχνουμε το καλό μας επίπεδο. Αυτές οι δύο εβδομάδες που έρχονται είναι περίπλοκες. Είναι οι δύο πιο δύσκολες που έχουμε, γιατί ανάμεσα στα τέσσερα παιχνίδια, έχουμε τέσσερα ταξίδια. Θα έχουμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο, αλλά το ξέραμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί, οπότε η ομάδα είναι έτοιμη. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε όλες αυτές τις αλλαγές”.

Για τον περσινό αγώνα: “Μας είχε κοστίσει το πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και χάρη σε ένα τρίποντο του Ααρον Ντούρνεκαμπ στο τέλος, γυρίσαμε στην έδρας μας ένα μειονέκτημα, μόνο τριών πόντων. Είναι αλήθεια ότι στο γήπεδο μας κερδίσαμε εύκολα, αλλά το να παίζεις στην Ελλάδα, είναι πάντα κάτι δύσκολο, επειδή πάντα έχεις να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…