Κεντρική A2 Δημιουργεί δίκτυο εθελοντών η Καρδίτσα
A2

Δημιουργεί δίκτυο εθελοντών η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα συνεχίζει να κάνει πρωτοποριακές κινήσεις και σ΄αυτό το πλαίσιο αποφάσισε να δημιουργήσει δίκτυο εθελοντών. Στόχος τους συλλόγου είναι η ακόμη αποδοτικότερη προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και τον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής. Υπεύθυνος θα είναι ο Θωμάς Κραμποκούκης.

Αναλυτικά:

“Προσφέρω, συμμετέχω, στηρίζω !!!

Όπως ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ προχωρά στη δημιουργία Δικτύου Εθελοντών, σε μια προσπάθεια για την καλύτερη στελέχωση του σωματείου της πόλης μας, αλλά και την επέκταση της δράσης του στην τοπική κοινωνία.

Ο Α.Σ.Κ. εδώ και χρόνια παίρνει μέρος σε εθελοντικές δράσεις και συνεργάζεται με τους φορείς της περιοχής μας σε κάθε πρωτοβουλία για την κοινωνική αλληλεγγύη, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, θεωρώντας καθήκον τη συμμετοχή και τη δραστηριοποίηση για το κοινό καλό και την κοινωνική ανάπτυξη.

Τώρα, ο σύλλογος της πόλης μας δημιουργεί Δίκτυο Εθελοντών του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με στόχο την ακόμη αποδοτικότερη προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και τον αθλητισμό της περιοχής μας. Το Δίκτυο Εθελοντών του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, απευθύνεται σε όσους φίλους της ομάδας επιθυμούν να συμμετέχουν, να προσφέρουν και να στηρίξουν τόσο το σύλλογο, όσο και τις κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσει. Υπεύθυνος του προγράμματος, είναι πλέον ο Θωμάς Κραμποκούκης, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο οποίος αναλαμβάνει εθελοντικά το συντονισμό των εθελοντών και των δράσεων που θα αναπτύξει το Δίκτυο.

Οι Εθελοντές του Α.Σ.Κ. μπορούν να συμμετέχουν σε δράσεις για την υποστήριξη της λειτουργίας του συλλόγου, την προβολή και την ανάδειξη των δράσεων, την οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων για την κοινωνική προσφορά, την υγεία, την παιδεία, τη νεολαία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Παράλληλα, το Δίκτυο Εθελοντών, θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς της περιοχής μας αλλά και με άλλες εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής μας, σε κοινές δράσεις για να έχει η προσπάθεια αυτή, τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την κοινωνία μας.

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.askarditsas.gr/index.php/ask/volunteers, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα και παράλληλα, να δηλώσει σε ποιους τομείς εθελοντισμού επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 Εθνική: Οι 10 πρώτοι σκόρερ

Η Α2 Εθνική Κατηγορία ξεκίνησε και ήδη το θέαμα από την πρώτη αγωνιστική… περισσεύει…