Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγινε στην τελευταία επίθεση”

“Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγινε στην τελευταία επίθεση”

panagiotopoulos

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Μπασκόνια, όμως η απουσία καθαρού μυαλού και οι διαιτητικές αποφάσεις του στέρησαν τη νίκη και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ σχολίασε και την φάση με τον Παππά, στο τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Τσάβι Πασκουάλ:

“Κάποιες επιλογές που είχαμε ήταν καλές. Το θέμα είναι πως θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς. Ήταν ανεπίτρεπτο να μείνει αμαρκάριστος ο καλύτερος σουτέρ της Μπασκόνια. Στην τελευταία επίθεση δεν θέλω να σχολιάσω τι έγινε, αλλά δεχτήκαμε φάουλ στο αμυντικό transition. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στην άμυνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δεν παλέψαμε, ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γι αυτό μας πονάει το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι η Μπασκόνια θα ήταν πιο επιθετική και με διάθεση να πιέσει για να αλλάξει την κατάσταση. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στην άμυνα. Αυτό ήταν θέμα προσέγγισης. Από εκεί και πέρα μια ομάδα σαν αυτή μπορεί να βάλει και δύσκολα σουτ. Αυτό έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση. θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς, αλλά είναι ανεπίτρεπτο να τελειώνουμε το παιχνίδι με 2 αμυντικά transition”.

Για το τι κρατάει η ομάδα του: “Κρατάμε το σωστό διάβασμα στην επίθεση, αλλά και την προσπάθεια των παικτών στο 100%. Οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή και το αμυντικό transition έκρινε το θέμα”.

Για την συνέχεια: “Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να κάνουμε την σωστή αποθεραπεία. Το ταξίδι είναι δύσκολο, αλλά έχουμε παιδιά να ανταπεξέλθουν”.

Για τον Καλάθη: “Ο Νικ είναι ο ηγέτης της ομάδας, δεν χρειάζεται να το πούμε. Δεν έχει κάτι. Η αποτίμηση θα γίνει στο ξενοδοχείο και μετά”.

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: “Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τι κάναμε λάθος. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό εκπροσωπούμε. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τον εαυτό μας και να κοιτάμε τα δικά μας λάθη. Όσο περισσότερα παιδιά έχουμε στο rotation τόσο καλύτερα. Όλα τα παιδιά  προσπάθησαν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…