Κεντρική NBA “Δεν με νοιάζει αν σε λένε βασιλιά ή βασίλισσα!” (vid)
NBA

“Δεν με νοιάζει αν σε λένε βασιλιά ή βασίλισσα!” (vid)

enes kanter lebron james

Τα πράγματα “αγρίεψαν” στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Νιου Γιορκ Νικς. Μια αψιμαχία ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Φρανκ Ντιλικινά ήταν η αφορμή, με τον Ενές Καντέρ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο ΛεΜπρόν κάρφωσε την μπάλα και στάθηκε μπροστά από τον Ντιλικινά. Ο 19χρονος Γάλλος εκνευρίστηκε, καθώς ο “βασιλιάς” του έφραζε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει, ώστε να πάει και να κάνει την επαναφορά.

Στο σημείο εκείνο, ο Καντέρ έτρεξε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, “κολλώντας” στον ΛεΜπρόν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σπρωξιές εκατέρωθεν, με το κοινό της Νέας Υόρκης να κατενθουσιάζεται!

 

Το όλο σκηνικό δεν ήταν τυχαίο, καθώς ο ΛεΜπρόν είχε δηλώσει χθες ότι οι Νικς θα έπρεπε να έχουν επιλέξει τον Ντένις Σμιθ τζ. στο περασμένο Ντραφτ, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ντιλικινά και τους συμπαίκτες του, ιδίως τον Καντέρ.

Η “βεντέτα” του ΛεΜπρόν με τον Καντέρ συνεχίστηκε και μετά το ματς. Ειδικότερα, ο Καντέρ τόνισε: “Δεν με νοιάζει ποιος είσαι ή αν αποκαλείς τον εαυτό σου βασιλιά, βασίλισσα ή πριγκίπισσα… Θα παλέψουμε. Κανείς δεν μπορεί να μας τραμπουκίζει“, ήταν τα λεγόμενα του Τούρκου σέντερ.

Από την άλλη, η απάντηση του ΛεΜπρόν κυμάνθηκε σε πιο χιουμοριστικούς ρυθμούς: “Είμαι ο βασιλιάς, η γυναίκα μου είναι η βασίλισσα κι η κόρη μου είναι η πριγκίπισσα. Είμαστε κι οι 3 καλυμμένοι!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…